הדרכת עובדים

העובדים לעיתים קרובות עובדים שלא לפי התקנות ולדוגמא: ממקמים את המוצרים בצורה פסולה, חיתוך ירקות במדור שטיפת ירקות, אי שמירת טמפרטורות, עובדים במדורים לא נכונים, ואי שימוש בחומרי חיטוי ו/או שימוש בחומרי חיטוי שפג תוקפם.

דוגמה למקרה שחוזר על עצמו עוסק בהפשרת בשר בשטח הפתוח במטבח ולא במקרר הפשרה המיועד לכך.

דוגמאות בולטות נוספות קיימות מידי יום והן מצביעות על אי ידיעה ועל הבנה לקויה של התהליכים הנדרשים בשטח המטבח, הקירור, החימום והמחסנים.

דוגמה זו היא אחת מיני רבות והיא תורמת להבנת החשיבות בצורך בהדרכת העובדים. לכן נדרשת הדרכת עובדים ,הצורך בהדרכת עובדים נובע מריבוי התקנים הנדרשים לקיום על ידיהם והם לרוב אינם מודעים לכך.

לרוב, העובדים במטבחים לא עברו הכשרה מתאימה והם פועלים בניגוד לתקנות משרד הבריאות. בעת ביקורת אמיתית של משרד הבריאות במקום, חוסר הידיעה עלול להביא לתוצאות לא עגומות ולקנסות.

care הדרכת העובדים מתבצעת על צוות העובדים המיון של חברת ביו  

העובדים יודרכו על במטבח או במסעדה ויקבלו מידע תיאורטי ומעשי במקום.

ההדרכה עוסקת בכל תהליכי העבודה ומובילה את העובד להיות אחראי לסביבתו עם יד נרחב.

כל המידע הנדרש מועבר גם בחומר מודפס, בקבצים ובכל דרך שתבחרו.

החלום שלך הוא לפתוח מסעדה?
אנחנו כאן בדיוק בשבילך!

× לשליחת ווצאפ