תכנון מטבחים ורישוי עסקי מזון

בואו נקבע לקפה

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

חברת BCR PRO  מלווה אותך משלב איתור הנכס , תכנון המטבח ועד הוצאת רישיון העסק שלך

ב-BCR PRO אנו מתחשבים במגבלות המקום ומספקים פתרונות יצירתיים ומעשיים ליצירת מטבח נעים ואפקטיבי לעבודה. מטבח המתוכנן כראוי מייעל את פעולותיהם של העובדים בו ומייצר תוצרת איכותית יותר.

בתי אוכל רבים, שלא היו מודעים בזמן לצורך בליווי יועץ רישוי מומחה לתכנון המטבח, גילו שהם אינם עומדים בתקנות ונאלצו לבצע שינויים מבניים, או למצוא פתרונות יצירתיים על מנת לעמוד בתקנים. שינויים אלו כרוכים בהוצאה כספית לא מתוכננת. לכן חשוב שתכנון המטבח יתבצע על ידי יועץ רישוי מומחה השולט בתחום החקיקה והתקנות הנדרשות.

לקבלת רישיון עסק תדרשו לטפל במספר רשויות כגון: המשטרה, המשרד לאיכות הסביבה, מכבי האש ומשרד הבריאות. כמו כן, יהיה עליכם להגיש תוכניות אדריכליות תקניות עבור חלל המטבח לרשויות. BCR מספקת מטעמה יועצי רישוי המתמחים בהשגת האישורים ומהנדסים ואדריכלים המתמחים בהפקת תוכניות העומדות בכל החוקים והתקנות הנדרשות. הגשת התוכניות המוגמרות תעשה על ידינו בתוך זמן קצר, מה שיזרז את קידום הפעולות בתחום רישוי העסק.

מתכננים מטבח חדש? שיפוץ במטבח פעיל? נתקלתם בבעיה מול הרשות?

הודות לשנים ארוכות של עבודה פורייה מול הרשויות השונות ברחבי הארץ, רכשנו ניסיון רב והבחנה בין הדרישות המשתנות והדקויות, שמעמידה כל עירייה לצורך מתן אישור לרישיון עסק. גם ההיכרות עם הנציגים בעיריות הפועלים בתחום שלנו, עוזרת מאוד לקיום תקשורת שוטפת ויעילה בינינו. שיטת עבודה זו מאפשרת מתן שירות מהיר ויעיל ללקוחותינו.

תוכניות העבודה של BCR PRO  ידועות ברמת התכנון והגימור ומתקבלות בהערכה רבה הן אצל לקוחותינו והן ברשויות משרדי הבריאות והעיריות השונות. תכנון נכון של המטבח הוא המפתח להקמת העסק שלך במהירות ,ביעילות ובחסכון כספי!

תכנון המדורים השונים בקפידה ובשימת לב למרחב הנדרש לכל אחד מהם, יכול לשפר וליעל משמעותית את סדרי העבודה במטבח .תכנון שגוי משיג את ההפך. קשיים רבים מתגלים כתוצאה מתכנון לקוי של המדורים, בין אם מדובר במיקומם או בגודלם. התוצאה היא חוסר ניצול של המדורים כראוי או אי שימוש כלל, ערבוב של הכנת מוצרים במדורים לא להם ויצירת פקקי תנועה במטבח. חשוב לדעת שרישיון העסק וקבלתו נשענים על תזרימי עבודה נאותים במטבח.

חברת ביו CARE מלווה לאורך השנים רשתות מזון מהמובילות בארץ וגם לקוחות פרטיים ומספקת להם תכנון מטבח יצירתי ואפקטיבי שבסופו של דבר חוסך משאבים ומייעל את העבודה במטבח.  חברתנו הצליחה לייצר תקדימים באישורים של דוכני מזון בקניונים תודות להבנה המעמיקה ולהיכרות עם דרישות משרד הבריאות ורישוי עסקים ברחבי הארץ.

במקרה של צורך בשינויים מבניים במטבחים פעילים

חברת BCR PRO  תייצר עבורך פתרונות יצירתיים. אנו נתכנן עבורך את השינויים, תוך התחשבות בצמצום העלויות ובמשך הזמן הקצר ביותר שיידרש לשיפוץ. דע כי כל שינוי במטבח, לרבות החלפת מיקום מקררים או הזזת קירות, דורש קבלת אישור מהרשויות. אנו מתחייבים לפעול לקבלת האישורים מכל הגורמים הרלוונטיים בזמן הקצר ביותר.

עוד שירותים שאנחנו מספקים

תפריט נגישות

לחזרה של נציג

השאירו פרטים ונדאג לחזור אליכם בהקדם